Sover du ofte i en enkeltseng, fordi det er den bedste løsning? Hvis det er tilfældet, går du måske glip af nogle af de store fordele ved at have en dobbeltseng. Her er 10 grunde til at købe en til dit hjem:

  1. En dobbeltseng er mere komfortabel end en enkeltseng. Når du sover i en enkeltseng, bliver din krop presset sammen mod madrassen. Det kan give smerter i hofter, lænden og skuldre. I en dobbeltseng spredes din krop ud, og du kan sove mere behageligt.
  2. Dobbeltsenge er nemmere at flytte rundt på end en enkeltseng. Når du flytter en enkeltseng, skal du undgå at forstyrre madrassen og lagnerne. Med en dobbeltseng skal du blot løfte det øverste lagen, og så kommer madrassen med. Det gør det meget nemmere at flytte den!
  3. Dobbeltsenge gør det lettere at dele et soveværelse med en anden person. Hvis du deler et soveværelse med en anden person, kan det være svært at få dem op i en enkeltseng uden at forstyrre deres søvn. Men med en dobbeltseng kan I sove komfortabelt side om side uden problemer!
  4. Dobbeltsenge er billigere end enkeltsenge. Hvis du er på et budget, er en dobbeltseng en bedre mulighed end en enkeltseng. De er ikke kun mere komfortable, men de er også billigere at købe og vedligeholde.
  5. Dobbeltsenge kan bruges til flere formål. Hvis du har børn eller kæledyr, kan en dobbeltseng bruges som deres soveværelse. Eller hvis du er typen, der kan lide at ommøblere dine møbler ofte, er en dobbeltseng den perfekte løsning – du kan flytte rundt på den uden at bekymre dig om at beskadige den!
  6. Dobbeltsenge er gode til par, der gerne vil sove lidt om natten. Mange par oplever, at det ikke er nok at sove i separate senge – de vil gerne kunne nusse sammen, mens de sover. En dobbeltseng giver mulighed for dette uden at skulle købe en ekstra seng!
  7. Dobbeltsenge er bedre egnet til højere personer end enkeltsenge. Hvis du er højere end gennemsnittet, kan du opleve, at det ikke er særlig behageligt at sove i en enkeltseng. Men med en dobbeltseng kan du hvile dit hoved på den højere pude og stadig have masser af plads under dig til dine ben og fødder.
  8. Dobbeltsenge er gode til forældre, som ønsker, at deres børn skal have deres eget rum om natten. Når begge forældre er i samme seng, kan det være svært for børnene at få deres egen søvn. Men med en dobbeltseng kan hvert barn have sit eget rum, og de vil kunne sove bedre, end hvis de delte seng med deres forældre!
  9. Dobbeltsenge er gode til par, der gerne vil have lidt hvile i løbet af dagen. En dobbeltseng kan være en god løsning, hvis du er en travl person, der ikke har tid til at sove i løbet af dagen.
  10. Dobbeltsenge er perfekte til par, der ønsker at øge deres seksuelle intimitet. At sove sammen i en enkeltseng kan blive kedeligt – hvad er meningen med at sove sammen, hvis I ikke nyder det? Men med en dobbeltseng kan I begge lægge jer sammen og nyde den intimitet, som det giver at sove sammen.

Find de perfekte dobbeltsenge her.