De fleste overvejer ikke, at der kan være gebyrer forbundet med at have et og anvende et kort i Danmark. Mange banker er nemlig begyndt at tage penge for det såkaldte årlige kortgebyr. Er man heldig, så er dette gebyr “kun” på 100 kroner, men det kan sagtens være en del højere. Derudover er det ikke fordelagtigt at anvende et dansk kort i udlandet, fordi banken også tager penge for at veksle fra den ene valuta til den anden. Artiklen her kommer til at handle om, hvordan du kan få et gratis kort – og hvordan det kan gøre, at du sparer endnu flere penge.

Et gratis betalingskort fra Wise

For at spare de første par hundrede kroner, bør du få dig et gratis Wise betalingskort. Har du ikke hørt om Wise, så er det på tide, du gør det. Måske kender du dem allerede under navnet TransferWise, men de har altså skiftet navn. For at få dit gratis kort skal du blot installere deres app og så følge instruktionerne på skærmen. Efter dette, så vil du kunne få et gratis kort fra dem. Dette kort kan du bruge til mange forskellige ting online, men husk også, at du nu har et ekstra betalingskort til gratis prøveperioder på ting som Netflix og de andre streaming tjenester.

Sådan bruger du det bedst

For at bruge dit kort fra Wise på den bedste måde, så skal du sætte penge ind på din konto. Dette kan du gøre på forskellige måder. Mange anvender også deres Wise konto som en fuldt ud erstatning for deres egen bank, fordi det er super nemt at modtage penge fra udlandet. Når du så skal bruge penge i udlandet, så kan du vælge at veksle på forhånd eller lade Wise gøre det for dig automatisk når du betaler – fordelen er at du får en meget god kurs.

Skal du blot overføre penge til udlandet, så er Wise også er meget godt bud. Gebyrerne på overførsler er meget lave.