Hvorfor er en hunderampe vigtig ? 

En hunderampe er super vigtig fordi den på mange måder skåner din hund og måske forlænger livet for din hund. Det kan måske virke voldsomt men hvis du har hunden i dit bagagerum er der rigtig langt ned til jorden for din hund. 

Fordi din hund ofte tager det store spring er det ikke ensbetydende med at det er sundt for din hund. Din hund lander tungt hver eneste den lander og det belaster hundens krop og led hver eneste gang.

Er der plads til en hunderampe i bilen ? 

Idag laves der meget effektive hunderamper, faktisk kan du få en hunderampe som kan foldes sammen og derfor ikke fylder særlig meget. Du kan også få hunderamper som kan skyde sammen og derfor også fylder meget lidt.

Har du derfor en stor hund i dit bagagerum kan din hunderampe passende ligge på bagsæderne i bilen. Nogen gange er der også plads til hunderampen i bagagerummet, det kommer selvfølgelig an på hvor meget din hund kræver af plads.

Hvor kan man købe hunderamper

Hunderamper kan købes hos forskellige dyrebutikker, det kan også sagtens være butikker på nettet. Hunderamper fås i mange forskellige design og farver, så der bør være noget som passer stilen. Tit er de dog ofte sorte og dermed neutrale. 

Ang pris koster en god hunderampe nok på den anden side af 1000 kroner. Det kan lyde af meget men det er en fantastisk investering i din hund og hundens trivsel. Set over en lang periode er det rigtig billigt for en hunderampe. Du får en mere praktisk hverdag med din hund. 

Du kan også anskue det på en anden måde, slipper du bare for et besøg hos din dyrlæge så har din hunderampe allerede tjent sig ind der. Du bør ihvertfald tænke over det næste gang din hund springer ned fra bagagerummet. Gør din hund det bare en gang om dagen, er det over 1000 gange på 3 år.

Det giver stof til eftertanke.