Når du læser en historie ved sengetid kan du mærke, at den eventyrlige tilværelse og den dejlige forbindelse med dit barn er uvurderlig. Jeg har ikke børn, men jeg ville stadig forstå det. Et smukt øjeblik, en smuk øjenkontakt som ikke kan jeg måles med penge. Men kan du opmuntre dine børn til at gå i seng ved sengetid, selvom det er tidligt, og de ikke er trætte? Jeg har studeredet omhyggeligt, talt med mange forældre og fundet de 4 bedste tip i mit selv-studie. Uanset om de virker eller ej ved jeg ikke, men måske finder du et tip, der kan tjene som en fascinerende sovepille til din helt egen stjerne? 

1. Fjern de irriterende faktorer, sluk lys og lyde.

Slukker du lyset når du selv sover? Det gør de fleste mennesker i hvert fald dette, og derfor er det naturligt at gøre dette, når du har brug for dit barn til at sove. Når du begynder at putte, kan du med fordel dæmpe lysene eller slukke dem helt. Når lyset derefter er helt slukket, bliver det ikke voldsomt og overvældende, mærkeligt eller underligt ud – og barnet føler sig pludselig omgivet af mørke. Selve lyden betyder, at du ikke skal skrige til dit yndlings musiknummer, inde ved siden af soveværelset. Tal med lav stemme og undgå høj musik, tv og højt snak i baggrunden. 

2. Gør natten kedelig.

Dit barn gør ofte deres egne ting om natten, så det er naturligt for dit barn at vågne, ofte. Det vigtigste punkt er, at natten skal være kedelig. Derfor er det normalt godt at give en slurk vand for at sikre, at han/hun ikke er tørstig. Det betyder ikke, at du skal amme og/eller spise, for før eller siden ved barnet, at du spiser i løbet af dagen i stedet for om natten. På samme måde kan du i dine egne aktiviteter skrue ned for lydstyrken efter behag. Den rolige ånde vil brede sig til dit barn, og så er det lettere at falde til ro.

3. Nusning af fødder og godnathistorier er ikke forkert.

Dette er bare vejen frem for nogle børn. Desværre er der ingen sikker opskrift. Som jeg nævnte i begyndelsen af ​​artiklen, kan intimiteten i godnathistorier betyde utrolig meget. Hvis du kombinerer denne intimitet med at give kærlighed til deres fødder, arme eller noget andet, er du kommet langt. Du aktiverer kroppens hvilesystem, og din historie vil langsomt blive en drøm. Så kan du langsomt vende tilbage til den egentlige opgave eller få lidt velfortjent ro for dig selv.

4. Temperaturstyret søvnmiljø

Du kan meget let hjælpe med at regulere temperaturen i rummet ved at åbne eller lukke vinduerne. Men med vores skiftende vejr er dette normalt svært. Det kan hurtigt forårsage utrolig irritation i stedet for de naturlige sovepiller, jeg nævnte tidligere. Eller det rigtige sengetøj kan hjælpe dig med at slippe af med denne hovedpine. Hos Rex Sengetøj sælger vi kun junior sengetøj i bambus og uld. Både bambus og uld kan hjælpe dit barn med at regulere sin kropstemperatur hele natten og helt naturligt. Se eksklusivt kølende baby sengetøj her også.