Et bryllup vil nok af de fleste blive beskrevet som en af de absolut største dage i livet. Og derfor er der naturligvis god grund til, at du sammen med din kommende ægtefælle gør noget ganske særligt ud af dagen.

Og en ting er at have styr på den helt rette lokation, den perfekte menu, den rette gæsteliste og den smukkeste påklædning, men noget helt andet er at finde de helt perfekte vielsesringe. For de ringe kommer for evigt til at være symbolet på jeres fælles kærlighed, og derfor er det også vigtigt at vælge de rigtige ringe.

Hvordan vælger man den helt rigtige vielsesring?

For at vælge den helt rigtige vielsesring til dig og din kommende partner, så kan det være en god idé at starte i god tid og eventuelt i fællesskab indsnævre jeres søgning. Det kan i eksempelvis gøre, ved at sætte jer fast på et bestemt smykkebrand, da det kan gøre søgningen efter den perfekte vielsesring nemmere for jer begge.

Og er I til et luksuriøst mærke med fokus på kvalitet og nyskabende design, så kunne det smykkebrand for eksempel være Ole Lynggaard. Det danske brand, der i 1963 blev startet af netop Ole Lynggaard, er nemlig et af de mest kendte og ikke mindst anerkendte smykkebrands i landet. 

Så klik ind på Guldbrandsen.dk, og gå på opdagelse i de mange smukke smykker. Og hvem ved? Måske ender I med at forelske jer i mere end bare en vielsesring.

Meget mere end bare ringe

Ole Lynggaard er nemlig kendt for meget mere end bare smukke vielsesringe. Brandets mange serier favner bredt og tæller både ringe, øreringe, armbånd, halskæder og ikke mindst smukke vedhæng.

I mange tilfælde kommer inspirationen til de forskellige smykker fra guldsmeden Ole Lynggaards mange rejser rundt i verden. I 1987 trådte Charlotte Lynggaard, som er Ole Lynggaards datter, ind i firmaet og et samarbejde blev dermed indledt mellem far og datter.

I dag er det så sønnen, Søren Lynggaard, der er administrerende direktør for virksomheden, der med andre ord er blevet lidt af et familieforetagende.

Personligt design, der emmer af luksus

Hvis I ender med at vælge en vielsesring designet af Ole Lynggaard, så er i også sikret at få noget ganske særligt, der nærmest stråler af luksus.

Men det er naturligvis vigtigt, at ringene, I ender med at vælge, afspejler jeres personlige stil og forhold til hinanden.

En ting er nemlig sikkert: Det er en ring, som du og din partner forhåbentlig skal kigge på resten af livet, og derfor er det også utroligt vigtigt, at I vælger noget, som I elsker. Med andre ord er det nok ikke lige med vielsesringen, at I skal forsøge at gå på kompromis og spare.

Hvis ikke i falder for en ring designet af Ole Lynggaard eller for så vidt af en anden designer, så kan I jo også vælge at få specialdesignet en ring, der passer lige til alle jeres ønsker til ringenes udtryk, farve og størrelse.