Leder du efter det elegante og eksklusive undertøj? Drømmer du om at bære lingeri af høj kvalitet, der ser feminint ud og er super komfortabelt på en og samme tid? Har du en ide om, hvordan dit lingeri skal se ud, men mangler inspiration til at finde det helt rigtige? Ja, så bør du kigge grundigt på udvalget fra Chantelle Lingerie. Her er der tale om et sofistikeret udvalg af lingeri af kvalitet med lækre detaljer og materialer der er nøje udvalgt til at udstråle klasse samtidig med at bidrage til komfort. Find dine egne favoritter fra Chantelle Lingerie med både BH’er og trusser og tilfør nye favoritter til dit klædeskab. Chantelle Lingerie giver dig mulighed for at blive personligt forført af lækkert undertøj, der sidder som svøbt til dine former og støtter som det skal, men som samtidigt også er feminint og eksklusivt.

Historien bag Chantelle Lingerie

Chantelle Lingerie er en fransk virksomhed der opstod allerede i 50’erne og som udvikler fantastisk lingeri til hverdags forbrugere. Budskabet er, at det ikke behøver at være kedeligt eller ukomfortabelt at have undertøj på under outfittet. En af de årsager til at Chantelle Lingeri gennem tiden altid har været utroligt populært er, at de har baseret deres kollektioner på forespørgsler og har hele vejen igennem lyttet til kvindernes behov og ønsker. Det skal være komfortabelt, eksklusivt og forførende på en og samme tid. Lige fra starten har Chantelle Lingerie vist flotte blonder frem på deres kreationer og fremvist smukke detaljer som har skilt sig ud fra det øvrige udvalg af undertøj til kvinder.

Chantelle Lingerie er hverdagsluksus til alle

Når du køber undertøj fra Chantelle Lingerie, så kan du være helt sikker på, at du bringer luksus og kvalitet ind i dit klædeskab. Her er der tale om et udvalg der sikrer, at du bliver forført og kommer gennem dagens gøremål med lækre detaljer og samtidig komfort. Forkæl dig selv med noget af det der bare føles ekstra godt. Eksempelvis med trusser i silkebløde materialer og som sidder svøbt til dine former eller en flot og detaljeret blonde BH der både støtter og ser hamrende godt ud. Der bliver fra Chantelle Lingerie ikke gået på kompromis med hverken materialer, luksus eller komfort, så alle kvinder i verden kan nyde godt af lidt ekstra luksus i hverdagen.

Vær opmærksom på vaskeanvisningen

Meget af det undertøj du finder i sortimentet fra Chantelle Lingerie, har særlige vaskeanvisninger på siddende. De feminine blonder er på næsten alle stykker undertøj fra brandet og kræver lidt ekstra omhyggelighed for at stå som nyt i længst mulig tid. Der er nemlig ingen grund til, at du forvasker dit nye yndlingsundertøj, så det mister sin værdi eller udseende før tid. Mange gange er det et spørgsmål om temperaturen på din vask. Flere moderne vaskemaskiner kan sagtens indstilles til en temperatur der er lav nok til dit Chantelle Lingerie, men ellers er det nødvendigt at vaske det i hånden.