Er du på jagt efter en specifik virksomhed eller virksomheder inden for en specifik branche, så er det oplagte at bruge internettet til at finde den. Men hver skal du starte med at lede? Internettet kan være en jungle eller den berømte høstak, der kan gøre det svært at finde et brugbart resultat. Vil du gerne finde en virksomhed, kan du imidlertid altid benytte hjemmesiden Find-Virksomhed.dk til formålet.

For private og erhverv

Hvem kan så gøre brug af Find-Virksomhed.dk? Svaret er alle. Platformen er oplagt til alle, som leder efter virksomheder indenfor et konkret geografisk område, eller indenfor en særlig branche. Du kan også foretage en søgning i fritekst, hvis du blot kender noget af navnet på den virksomhed, du ønsker at komme i kontakt med.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil finde en virksomhed. Som privatperson er du måske på jagt efter en håndværker, en butik eller en restaurant, mens personer i erhvervslivet kan være på jagt efter nye kunder.

Find nye kunder

Databasen er et fremragende værktøj hvis du gerne vil finde potentielle kunder. Du kan nemlig ganske hurtigt lave afgrænsede søgninger på specifikke brancher og/eller geografiske områder. Sælger du f.eks. havemaskiner på Fyn, kan du søge efter alle anlægsgartnere i Odense, Middelfart eller Svendborg.

Når du har foretaget din søgning, har du en liste med resultater, og så er det ellers bare med at starte fra en ende. Resultaterne kommer med kontaktoplysninger, så du enten kan ringe eller skrive til den potentielle kunde, eller du kan møde op på adressen, hvis du gerne vil vise dine produkter frem.

Tjek regnskaber online

Find-Virksomhed.dk kan også bruges til at finde og tjekke regnskaber for danske virksomheder. Databasen henter oplysninger direkte fra cvr-registret, og er således altid opdateret. Og naturligvis helt gratis at bruge. Der kan være flere grunde til at ville tjekke regnskaber for forskellige virksomheder. Måske er du blot nysgerrig eller også kan du bruge regnskaberne til at vurdere potentielle kunder / samarbejdspartnere.

Regnskaber kan også afsløre en hel del om en branche – f.eks. om din egen branche. Tjek regnskaberne for dine konkurrenter, og se hvordan du selv står i forhold til dem. Du kan finde regnskaber for alle virksomheder med regnskabspligt, hvilket i princippet vil sige alle anparts- og aktieselskaber registreret i Danmark.