Planlæg en firmafest med aktiviteter og luksus

Det er ikke uden betydning, hvor I vælger at lægge jeres næste firmafest. Hvis I, oven på corona isolation og økonomisk krise tænker, at det er på tide at vise medarbejderne, at I sætter pris på deres store indsats for at bringe firmaet godt igennem den ene krise efter den anden, så skal der måske noget lidt ud over det sædvanlige til. Hold festen på Charlottenlund Slot og brug de royale rammer til at vise medarbejderne, hvor meget de betyder for jer.

 

Gør det til noget helt særligt med The Tribes teambuilding / fest koncept

The Tribe er et event og teambuilding bureau, der bor på slottet, og de har udviklet et gennemført, kulturelt forankret og udfordrende teambuilding spil, der er designet til at fungere som optakt til firmafester og store events for mange mennesker. At bringe kollegaer sammen gennem leg og spil er en effektiv metode til at styrke relationerne og samarbejdsklimaet på arbejdspladsen. Når jeres medarbejdere lærer at se nye sider af sig selv og hinanden, bliver de også bedre klædt på til at arbejde sammen på kryds og tværs og løfte svære opgaver i flok.

 

Det har ingen betydning, om I tænker fest eller firmajulefrokost

Måske I bare er ude i god tid, og faktisk har den næste julefrokost i tankerne? Det er ikke afgørende. Alt det The Tribe kan sørge for til en firmasommerfest, kan de også levere til en julefrokost – måske lige undtaget det gode vejr.

 

Det er under alle omstændigheder federe, at holde firmafest med aktiviteter

Spillet, kaldet Kongens Kancelli, er ikke fysisk udfordrende og kan sagtens spilles indendørs og sågar i stilletter. Det udfordrer til gengæld samarbejdet, kommunikationen, den strategiske planlægning og kreativiteten. Og Kongens Kancelli runder af med muntre løjer og røverhistorier, så I alle får grint sammen og med hinanden, og er helt klar til fest bagefter.

 

Skal det være en firmajulefrokost i København?

Og i eksklusive omgivelser? Med eksklusivt indhold og super middag i royale sale med gode vine ad libitum, velkomstbobler ved ankomst og fest til langt ud på natten med cocktails og dejlig stemning, så er Charlottenlund Slot det helt rigtige sted. The Tribe står for hele arrangementet med alt det indebærer, vi kan endda udføre digital rådgivning op til jeres event for at sikre, at I kan bruge det til at genere positiv omtale og et styrket brand. Kontakt The Tribe i dag og hør nærmere om vores mange muligheder for eksklusiv teambuilding, firmafest og slotsoplevelser på 1. klasse.