Det bliver mere og mere populært at investere i udendørs saunaer. En udendørs sauna er placeret udenfor og kan bruges uanset vejrforholdene. Dette er en af de primære grunde til, at netop udendørssaunaen er så populær! Inden du springer ud i det, og bestiller en udendørs sauna, er der dog flere forskellige ting, du skal overveje. Du skal blandt andet overveje, hvilken størrelse og form, din udendørs sauna skal have. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide fyldt med alt det, du skal overveje, før du bestiller en udendørs sauna

Den rette størrelse

Før du bestiller en udendørs sauna, er det vigtigt, at du overvejer størrelsen på denne sauna. Der findes nemlig et stort udvalg af forskellige udendørs saunaer, som alle har forskellige størrelser. Inden du lægger din bestilling hos dit valgte saunafirma, skal du altså have fastsat, hvor din sauna skal stå. Herefter skal du opmåle placeringen, så du har en klar ide om, hvilken størrelse din udendørs sauna skal have. Mange glemmer at opmåle placeringen til saunaen, og kommer derfor til at bestille en alt for stor sauna, der slet ikke passer til hverken boligen eller haven. Det er derfor vigtigt, at du vælger en udendørs sauna i den rette størrelse!

Den rigtige form

Når du har fundet ud af, hvilken størrelse din udendørs sauna skal have, er det tid til at vælge, hvilken form saunaen skal have. For ja, der findes mange forskellige faconer og former indenfor udendørs saunaer! Den klassiske saunaform er eksempelvis den cirkulære. Det er ofte denne, du ser ved udendørs saunaer rundt omkring. Du kan dog også vælge den rektangulære form, iglo-formen eller måske endda den oprejste tønde-form. Der er mange forskellige muligheder, så her gælder det om at være kreativ med sin udendørs sauna!

Det bedste varmeapparat

Som du garanteret allerede ved, er der ingen sauna uden et varmeapparat. Det er selve varmeapparatet, der opvarmer de tætsiddende træbrædder og skaber den magiske stemning i saunaen. Det er derfor enormt vigtigt, at du sørger for at vælge det absolut bedste varmeapparat til din udendørs sauna. Du skal blandt andet vælge varmeapparat efter størrelsen på din sauna. Har du en stor udendørs sauna, skal du vælge et varmeapparat med en høj kapacitet. Ønsker du en miljøvenlig udendørs sauna, kan du blandt andet vælge et elektrisk varmeapparat. Mulighederne er mange, så det handler om at undersøge markedet grundigt, før man foretager et valg.

Vindue eller ej?

Når du har fundet den helt perfekte udendørs sauna, med et tilhørende varmeapparat, skal du som det sidste overveje, om du skal have vinduer i din sauna eller ej. Ønsker du ikke, at man kan kigge ind i saunaen udefra, skal du selvfølgelig ikke have vinduer i din sauna. Ønsker du dog at kunne kigge ud, og nyde den smukke natur inde fra din sauna, skal du uden tvivl have vinduer i din sauna.