Det kan godt være, at man normalt ikke giver børn penge i julegave, men der er kommet nye boller på suppen i år. Mange børn er nemlig interesserede i kryptovalutaer, og det kunne være et sjovt gimmick at give dem lidt, så de kan lege med det og blive klogere på det. Det er dog ikke spændende at give dem én lille bitte del af en bitcoin, så derfor må man være mere kreativ.

Unge mennesker kan godt lide memes, og her kommer Dogecoin ind. Mange af de unge kender memet “doge” med hunden Shiba Inu, og de kommer derfor potentielt til at elske at have lidt Dogecoins på deres wallet, som man i dag kan have på mobilen. Det bliver noget, man kommer til at snakke om i skolen eller i gymnasiet. Der skal heller ikke så mange penge til, før man har mere end én Dogecoin, da disse ligger på lidt over en krone i skrivende stund.

Sådan gør man

For at købe Dogecoins kan du følge denne guide. Den forklarer, hvordan man skal bære sig ad med de forskellige ting, og hvad man ellers skal være opmærksom på. Stiger kursen på Dogecoin, så er det meget positivt selvfølgelig, men skulle den falde – fordi der er tale om en joke coin – så er det ikke verdens undergang, fordi du jo har givet en lille gave i Dogecoin.

Mere information

Vælger du derfor at give en julegave af denne slags, så bør du forklare risici ved de forskellige typer af investeringer, man kan foretage sig. Derudover bør du også forklare, at det er rigtige penge, og at det kan gå begge veje. Det er derfor ikke verdens bedste ide at give det til de helt små børn, men det kunne være en ide til de lidt ældre, som har brug for at lære noget om penge. Vi nævner igen, at der er en relativt høj risiko, hvis dette gøres som en investering.