Julen er ikke bare en kold og grå måned. Det er en måned med hygge og kærlighed.

Julen er måned hvor vi har valget mellem at stresse livet af os selv eller nyde hinanden mere og rent faktisk slappe lidt mere af. Julen er for mange lig med at købe gaver og det er nu også bestemt en dejlig ting. Det er den måned hvor man får en masse ønsker opfyldt, eller opfylder dem for sig selv. Det er nok til dels en magisk måned. 

Der bliver i december købt en masse ting, en stor del af årets salg ligger faktisk i netop denne måned. For kvinder er det tøj, sko, sminke, smykker, frækt lingeri, indretning og spaophold. Hos mænd er det lidt mere de hård gaver der vinder. Her ser man ønsker som ure, fin spiritus, værktøj, alufælge, storskærms tv, teknik og smart phones. Der bliver af de kategorier solgt utrolig meget, hvor mange måske endda køber det som gaven til sig selv. 

Det man dog kan og bør huske at bruge lidt mere tid på hinanden også. Den kolde måned er perfekt til at skabe noget hygge derhjemme med god mad og drikke. Specielt parforholdet kan få et ekstra boost ud af alle gaverne. Man kan f.eks. investere i en sjov julekalender for voksne. Her kommer der noget sexlegetøj ud af kassen hver dag, der så skal afprøves. De kan endda købes færdig med lidt af hvert som indhold. Her snakker vi en frisk blanding af lingeri, sexlegetøj og blid bondage til alle fifty shades fans. Det er med til at give en erotisk overraskelse hver dag i åbner pakken sammen. Det giver både smil og frække opleveler. En sådan kalender kan du købe som en komplet pakke, så både du og din partner bliver overrasket, når i åbner de forskellige låger. 

Julen bliver så til fest for forholdet, og en jul i aldrig glemmer.