Apple har længe domineret markedet for smartphones. Faktisk er omkring en femtedel af verdens smartphone-brugere i besiddelse af en iPhone. Den nyeste model, som har fået navnet iPhone 13 pro, udkom i efteråret 2022, og den har allerede vakt begejstring blandt tech-anmeldere verden over. Nedenfor giver vi dig tre gode grunde til, at også du bør vælge en iPhone 13 pro og cover dertil. 

Batteriet 

Batteriet i iPhone 13 pro er det stærkeste, som Apple nogensinde har produceret. Efter sigende kan batteriet holde i op til 28 timer, når du afspiller video og op til hele 95 timer, når du afspiller lyd. Det tager desuden kun en smule mere end halvanden time at oplade batteriet fra 0 til 100%. 

Ydeevne 

iPhone 13 pros foreløbigt store popularitet skyldes også, at telefonen har en ydeevne langt ud over det sædvanlige. Mange af de første testere og anmeldere af modellen har påpeget, at iPhone 13 pro fungerer hurtigt og helt upåklageligt, uanset hvilken app du åbner og bruger på telefonen. 

Kameraet 

Nogle af de mennesker for hvem fotografi er mere end en hobby, investerer fortsat i rigtige kameraer. Men for alle os, der hovedsageligt tager billeder for sjov, har de forskellige iPhones’ kameraer længe været mere end rigeligt til at dække vores behov. Og med iPhone 13 pro har du adgang til et kamera, som tillader dig smukkere billeder end nogen smartphone før har kunnet give dig. Modellen er særligt en forbedring af tidligere udspil fra Apple i henhold til kameraets evne til at tage makrobilleder. Hvis fotografering fylder i din hverdag, kommer du sandsynligvis ikke uden om iPhone 13 pro. 

Få et iPhone 13 pro cover og pas godt på mobilen

Priserne på mobiltelefoner er steget væsentligt siden 00’erne. Selvom du får rigtig meget for pengene, er det værd at tage i betragtning, at en iPhone 13 pro ikke ligefrem er billig. Du bør passe godt på den, når den er kommet hjem. Og dét gør du bedst ved at investere i iPhone 13 pro cover i ordentlig kvalitet.