Pensam er en dansk pensions- og forsikringsgruppe, som tjener som professionel pensionskasser for 8 fagforbund inden for både det private og offentlige arbejdsmarked. Pensams primære formål er at sikre medlemmerne den bedst mulige pensionsopsparing og forsikring.

Ydelser og services hos Pensam

Det første, man skal vide om Pensam, er, at de tilbyder en bred vifte af services. Disse tjenester er designet til at opfylde forskellige behov hos deres medlemmer. Hovedydelserne inkluderer pension, forsikring, opsparing og lån.

En af Pensams styrker er deres dedikation til at sikre deres medlemmers økonomiske fremtid. Dette kommer især til udtryk i deres stærke fokus på deres pensionsordninger, som omfatter både alderspension og efterlønsordninger samt fleksibel pensionsordning.

Pensionsmuligheder hos Pensam

Pensam tilbyder forskellige pensionsordninger, herunder alderspension, der er designet til at give medlemmer et økonomisk stødpude i deres efterarbejdsliv. Alderspension er en livsvarig ydelse, der udbetales, når personen når pensionsalderen, og stopper igen, når personen dør. Pensam sørger også for efterlønsordninger, hvor de opsatte midler udbetales over en længere periode efter medlemmets fratrædelse fra arbejdsmarkedet.

Nemt og trygt huslån hos Pensam

Udover pensions- og forsikringsservices, tilbyder Pensam også forskellige lånemuligheder. Herunder finder du muligheden for at optage et huslån hos Pensam. Pensam Huslån er en attraktiv løsning for medlemmer, som ønsker at finansiere køb eller renovering af fast ejendom.

Etableringsomkostningerne for Pensam Huslån er særligt lave, og renten er ofte lavere sammenlignet med traditionelle banklån. Lånemuligheden gælder både for selvstændige, freelancere og fastansatte medarbejdere, der er medlem af Pensam. Huslånet kan tages med fast eller variabel rente og har en løbetid op til 30 år.