Ting du skal undgå, når du går til en infrarød sauna session:

 

  1. Hold op med alkohol

 

Det anbefales ikke at indtage alkohol et par timer før din sauna session. Dette skyldes, at alkoholindtagelse gør blodtrykket ustabilt. At tage en session med ustabilt blodtryk kan skade dit kardiovaskulære system.

 

  1. Tage lange sessioner

 

Hvis du planlægger at træne eller endda går ud af huset, skal du ikke tage en saunasession for længe. Dette skyldes, at saunaen vil øge din blodcirkulation og puls, og din krop skal falde til ro, før du udfører fysisk aktivitet.

 

  1. Iført syntetisk tøj

 

De omfattende varmeeffekter af infrarød sauna kan forårsage hudirritation eller kløe, hvis du har polyester, nylon eller andre syntetiske fibre på. Derudover producerer disse tøjmaterialer giftstoffer i de opvarmede omgivelser. Derfor er det altid tilrådeligt at undgå dem, mens du går til en infrarød sauna spa.

 

Hvordan forbereder man sig til en infrarød sauna?

 

  1. Fugt dig selv

 

Da den infrarøde saunaspa involverer meget sved på grund af øget kropstemperatur, vil 2% af kropsvæsken gå tabt i en enkelt session. Derfor er det tilrådeligt at holde sig selv hydreret. Drik 16 til 20 ounce vand før sessionen og undgå kulsyreholdige eller sukkerholdige drikkevarer.

 

  1. Tag et hurtigt brusebad

 

For at fjerne alle hudbarrierer som bodylotion, olier eller endda sved, som kan mindske de beroligende fordele ved saunaspa, skal du tage et hurtigt brusebad før sessionen.

 

  1. Vælg en afslappende stilling

 

Da infrarøde saunaspaer er yderst gavnlige for mental sundhed, er det tilrådeligt at bruge dit saunatæppe i en afslappet stilling. Prøv at opsætte din spa-session i områder, der er mindre tilbøjelige til støj, for at få øget ro i sindet.

 

  1. Bær tøj af 100 % bomuld

 

Da du vil svede meget under den infrarøde sauna session, skal du vælge bomuldsfibre, som absorberer overskydende hedebølger. Desuden neutraliserer bomuld også irritation og risiko for udslæt.

 

DEN ENDELIGTE TAKEAWAY

 

Forskellige forskningssegmenter tyder på, at infrarøde saunaer har en lang række sundhedsmæssige fordele. De har potentialet til at pleje kroppen internt såvel som eksternt. Hver session med infrarød saunatæppe spa hævdes at være utvivlsomt fornøjelig og yderst effektiv. Så få dit blod til at flyde og oplev en tilstand af fuldstændig fysisk og mental afslapning ved at bestille et infrarødt saunatæppe nu!!

Dette kan gøres b.la. hos den danske markedsleder NordicHigh. Her er du sikker på god kvalitet samt 30-dages tilfredshedsgaranti.